At lave en bitter giver mulighed for at smage på naturen.
Meget smager helt anderledes end man forestiller sig, når det konserveres i 40% Vodka.
Her er et lille kig til mine produktioner (og forsøg).
Noget gik godt. Andet var interessant...
Appelsinbitter
Appelsinbitter - En dejlig juleting som gerne må laves i lidt god tid.
Birkeblad bitter
Bitter af de allerførste svenske birkeskud ved Kalv sø
Ud over at den er dekorativ har den en fin krydret smag.
Havtorn
Bitter med havtorn. Her er tålmodighed nøgleordet, så bitteren ikke bliver for bitter.
Friske fyrreskud
Friske fyrreskud giver en fin bitter.
Fyrreskud bitter
Bitteren bliver helt anis agtig, og vinder noget i smag med tiden.
Fyrreskud fra Færøerne
Her lavet på friske fyrreskud fra Færørenes eneste skov. Et godt minde om turen.
En herlig bitter
En herlig bitter er min egen afart af et gammel dansk spin-off. Dog uden den grimme eftersmag.
Valnødder fra bitter
Grønne valnødder efter de har trukket. Essensen er sort som blæk.
Chili bitter
Chili bitter. Erfaringen er at den kun lige skal være stærk nok til at man når at frygte chilien før den atter er væk.
Søde svesker
Hvem troede at svesker kan blive en god bitter. Her erbeviset.
søde svesker
Den er næsten portvins agtig, og perfekt til Ris ala mande.
Blåbær bitter
En lille del af årets høst i sverige gik til denne. Den står stadig og trækker på 8. måned, eftersom der ikke er adgang til hytten.
Blåbær bitter.
Den vil blive meget damevenlig, og skal nok fortyndes mindst 1:1
Lindeblomt, Ribs og Solbær bittere
Lindeblomt var et lille skævt forsøg, som nok ikke vil blive gentaget. Smagen er ok, men lidt intetsigende :-)Ribs og solbær bitterne er smagt til med rødvin og honning. De er begge gode og meget damevenlige.
Kantarel bitter
Et af de mere odiøse forsøg, men hvorfor ikke forsøge at fange den gode kantarel smag i en bitter. Den er lavet med alle stumper og helt små kantareller under høsten. Står nu og trækker på 4. år, og spædes til med kantarelrester årligt.